Léto sice skončilo, ale díky letošní bohaté úrodě všemožných druhů ovoce možná máte doma i nějaké zavařené. Pokud ne, vždy je můžete koupit a připravit si například jednoduchou a chutnou bublaninu.

Ovoce můžete použít podle chuti a klidně i kombinovat několik druhů. Skvěle se Vám bude hodit tento univerzální recept na základ pro bublaninu, který je velmi snadný a skládá se jen z několika málo surovin!

Složení

  • 3 celá vejce
  • 1 hrnek krystalického cukru
  • 1 šálek mléka
  • 2 hrnky mouky
  • Půl hrnku oleje
  • 1 prášek do pečiva

Příprava

Smíchejte všechny přísady a rozdělte směs na poloviny. Do jedné poloviny vmíchejte kakao. Bílé těsto vlijte do plechu s papírem na pečení a přidejte kakaové těsto. Vidličkou vytvořte vzory a přidejte libovolné ovoce. Pečte při 180 stupních po dobu 15-20 minut a podávejte.

zdroj: ketkes.com

Sdílejte