Originálních způsobů pro přípravu masa není nikdy dost a každý kuchař, či kuchařka se jistě rádi něčemu přiučí a načerpají inspiraci například již na dnešní večeři. Tento recept je na to ideální.

Jedná se o netradiční úpravu hovězího masa, které je známo delší dobou přípravy ale také výbornými výživovými hodnotami. Za pomocí tohoto postupu si můžete doma připravit výborný pokrm právě z něj.

Složení

  • 700 g mletého hovězího masa
  • Půl rohlíku
  • 3 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 3 rajčata
  • Svazek kopru
  • Svazek petržele
  • 150 ml mléka
  • Lžička soli
  • 2 lžíce oleje

Příprava

Rozdělte maso a namočte jej do mléka.

Smíchejte cibuli, česnek a rohlík v mixéru do hladka.

Přidejte nakrájená rajčata, bylinky a smíchejte s masem. Ze směsi vytvarujte placičky a vyskládejte je na pomazaný plech.

Pečte na 220 stupňů po dobu 30 minut a můžete podávat.

zdroj: sovkusom.ru

Sdílejte