Cheesecake je velmi oblíbeným a vyhledávaným typem dezertu. Existuje několik receptů na různé chuťové variace tohoto vynikajícího zákusku. Můžete si připravit například čokoládový, nebo ovocný.

Klasický cheesecake je velmi charakteristický svojí nakyslou sýrovou chutí a je také velmi osvěžující. Proto je tento recept vhodný zejména pro blížící se horké letní dny. Zkuste tento snadný recept!

Složení

  •  500 g tvarohu,
  •  4 syrová vejce,
  •  2/3 šálku cukru.
  •  máslo
  •  mouka
  •  olej

Příprava

Smíchejte vejce s cukrem pomocí mixeru a poté vmíchejte tvaroh. Smíchejte 60 g oleje, kousek másla a mouku. Těsto dobře prohněťte a vyplňte jím dno formy. Přidejte tvarohovou směs a uhlaďte. Pečte cheesecake po dobu 30 až 40 minut při 180 stupních a před podáváním nechte vychladnout.

zdroj: ok.ru

Sdílejte